Informatie voor Patiëntenverenigingen.

Zorgom.nl is het veilige alternatief!

In de praktijk blijken nog teveel chronisch zieken in een isolement te leven. Zeker als hun mobiliteit is afgenomen en zij niet meer deelnemen aan het arbeidsproces. Eenzaamheid en depressie liggen dan op de loer.

Onderzoek wijst uit dat aandacht en sociaal contact bijdragen aan het welzijn van patiënten.

Hoe regelen mensen dit anno 2016? Veel mensen maken gebruik van gratis sociale media zoals Facebook, whats app of e-mail.

Zoals Vincent van Amerongen in zijn boek “Online privacy & veiligheid” beschrijft: “Socialmedia-sites als Facebook en Google+. Dat zijn ware schatkamers voor marketeers. U geeft daar veel informatie over uzelf prijs, waardoor zij niet meer zelf hoeven uit te zoeken wat hun potentiële kopers doen en willen. Zij krijgen die informatie op een presenteerblaadje aangereikt.

En dan hebben we het nog helemaal niet over privacy!

Zorgom.nl is het veilige alternatief! Met zorgom.nl kan iedere aangesloten gebruiker veilig en met behoud van privacy informatie uitwisselen en zaken makkelijk regelen.

Patiënten krijgen hierdoor de aandacht die ze verdienen. En familie en vrienden kunnen zo de aandacht geven die ze graag willen.

Informeer elk aangesloten gebruiker van een zorgomgeving in één keer. Zorgom.nl maakt het mogelijk om het netwerk van een patiënt op 3 privacy niveaus in te delen. De toepassing van de 10 interessegroepen (zoals buren en …) maakt zorgom.nl nog waardevoller.

Bied leden de helpende hand door hen te wijzen op dit online platform.

De benadering gaat uit van dialoog, zelforganisatie en samenwerking. Niet betuttelen maar regie neerleggen daar waar het hoort. Dat is de nieuwe waarde.

Zorgom.nl is een praktisch ingerichte website waar patiënt, familie en maatschappelijke partners zaken kunnen regelen.

Voor patiëntenverenigingen maken wij zorgom.nl op maat. En in een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over de mogelijkheden en hoe uw ideeën daar in kunnen passen.

Zorgom.nl, de keuze van deze tijd.

Maak kennis met de toegevoegde waarde van dit online platform. Bel met Jan Olav Smit, 06 – 21 27 57 87, of stuur hem een mail via janolav@zorgom.nl .

 

Ervaar zorgom.nl, gratis.

Ja, ik wil nu beginnen